Printscreen
Bora Drljača

Vladimir Drljača, sin preminulog pevača Bore Drljače, nakon što je održan četrdesetodnevni pomen poznatom umetniku, u emotivnoj ispovesti prisetio se lika i dela svog oca.

Borin sin rekao nam je i kako je neverica u njihovoj porodici još uvek prisutna zbog pevačeve smrti, kao i da im Drljača mnogo nedostaje.

– Prošlo je 40 dana, okupili smo se ovde. Zbog ove situacije s korona virusom dosta ljudi nije došlo, ali u ovakvim momentima i idu najuži članovi familije. Bio je sveštenik, održao opelo – priča Vladimir Drljača.

Nedostaje nam Bora, još uvek je neverica prisutna. Tako se to brzo sve izdešavalo i neka počiva u miru. Ostaju njegove pesme, naravno, dela, nećemo ga nikada zaboraviti – rekao je Vlada.

Borin sin je prokomentarisao ponešto i o poslednjim danima pokojnog pevača:

– Pa vidi, jednu stvar, malo je neprijatno… Poslednji dani bolesnika su uvek teški. To je jako tužno i bolno. Bolest kad pokupi čoveka i kad legne, onda je to jako bezveze – izjavio je sin Bore Drljače.

Veliki Borin prijatelj, kako je godinama isticao u javnosti, bio je Era Ojdanić. Međutim, on se nije pojavio na pomenu legendarnog pevača.

– Trebalo je da dođe još kolega, ali su juče otkazali zbog ove situacije. Mada, ja sam im rekao da nose maske, ali postoji strah, što je opravdano, to su stariji ljudi. Treba da se paze, valjda je to svima jasno – dodao je Vlada.

1 KOMENTAR

  1. Era Ojdanic uziva veliki imidz na televiziji i zato je rado vidjen.Covek koji ima zasluge za populisanje izvorne narodne pesme u emigraciji. Cuvaj te se gospodine Ojdanicu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime