Instagram
Ivana Stamenković Sindi

Ivana Stamenković Sindi je karijeru započela kao model i pevačica u “Modelsicama”, ali već godinama joj pevanje nije primaran posao.

Kako se na društvenim mrežama može dobro zaraditi poslednjih godina, Sindi se u potpunosti posvetila tome.

– Radim razne vrste reklama na Instagramu, tako da je to ono sada čime se bavim. Radila sam i dugi niz godina, od svoje 14 godine tako da sada mogu da budem i u penziji, valjda sam i zaslužila – naglasila je ona i otkrila da li se od tog posla može dobro zaraditi:

– Može, ako dobro radite to što radite i taj posao dobro obavljate, onda vas angažuju razne kuće. Nećemo o ciframa sada.

Sindi ističe da njen izabranik mora da radi, a da su skroz batalili izlaske i alkohol.

– On mora da radi, šta će čovek, pa on nije počeo na vreme. Nema više, dosta je izlazaka – otkrila je kroz smeh svojevremeno i istakla da više ne pije alkohol, a da je nekada dok je konzumirala znala čak i da se pobije kad pretera.

1 COMMENT

  1. NE znma koliko može da se živi od tog posla, snimanje reklama na Instagramu i Fejsbuku. Ova devojka je lepa, verovatno je uradila neku estetsku intervenciju, šminkanje pedikir i manikir se podraazumevaju, ali ipak za influensera je potrebno imati i malo talenta i harizmu. U svakom sulčaju neće moći to večno raditi, morala bi naći neki drugi (pravi) posao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here