Sindi Kraford: Tajna mog savršenog izgleda

0

Sindi je uvek smetalo kada joj neko udeli kompliment da njena šminka odlično izgleda. Make up ne treba da se primeti – draže joj je kad kažu da ona dobro izgleda.

 

BRAON SENKA ZA OČI
Braon senka za oči je vaš najbolji prijatelj. Ona ne deluje tako grubo kao crna, a ide uz sve. Za dan koristim razne varijante braon senke, koje mogu biti mat ili sedefaste.

 

USNE PRIRODNE BOJE

Znate i sami da neutralni lak za nokte izgleda veoma sofisticirano, a slično je i sa ružem ili sjajem za usne. Nijansu koja odgovara vašim usnama treba pažljivo da izaberete da ne bi izgledale bleđe nego što jesu. Ja biram ton između bež i roze, koji je za jednu nijansu tamniji od prirodne boje mojih usana. Svakodnevno koristim sjaj za usne, a ruž čuvam za posebne prilike.

 

NAKIT
To je savršena završnica. Kao ruž ili maskara, i nakit čini dobar izgled žene zaokruženim. Predlažem da nabavite neki komad koji možete nositi svakodnevno.

 

KREMA
Vodite računa o svojoj koži. Koristite kreme sa zaštitnim faktorom tokom dana, a za noć izaberite odgovarajuću hranljivu kremu.

 

PILING
Uradite piling bar jednom mesečno. Ja sam pobornik mikrodermoabrazije, koja se koristi za uklanjanje odumrlih ćelija i nečistoće sa površinskog sloja kože. Kod kuće svakog dana kad skidam šminku sa lica uradim i blagi piling, kako bih potpuno očistila pore.


BALETANKE
Ove udobne cipele daće dozu stila vašem izgledu. Klasične su i uz sve dobro idu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here