Siniša Mihajlović vodi bitku protiv leukemije i u nedelju popodne dobili smo još jednu potvrdu da je pobeđuje!

Prema pisanju italijanskog lista “Gazeta dello Sport”, Mihajvolić će napustiti bolnicu i intenzivnu terapiju da bi u nedelju seo na klupu svog tima na gostovanju Veroni!

Utakmica počinje od 20:45 časova, a srpski stručnjak će posle nekoliko nedelja u bolnici preuzeti svoje mesto šefa stručnog štaba od saradnika Miroslava Tange i lično voditi tim…

Podsetimo da je Mihajlović 13. jula lično saopštio javnosti u Bolonji da je oboleo od leukemije i da će pored lečenja voditi i pratiti svoj tim iz bolničke sobe, a to je do sada činio činio glasno, burno i video vezom.

To nije bilo dovoljno za Mihajlovića, pa je poželeo da prisustvuje otvaranju nove sezone. To je rizičan potez jer hemioterapija može da dovede do slabljenja imunog sistema, ali prema poslednjim izveštajima njegovi doktori rade sa medicinskim osobljem Bolonje kako bi sprečili eventualne komplikacijenavode italijanski mediji.

“Gazeta delo Sport” ističe da je 50-godišnji trener napustio bolnicu u Bolonji prvi put za šest nedelja otkako je započeo sa terapijom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here