Strašna bolest je primorala Sinišu Mihajlovića da pauzira trenersku karijeru. Srpski strateg, legendarni fudbaler, saopštio je javnosti da je oboleo od leukemije, ali da je siguran da će pobediti tu tešku bolest.

Mihajlović neće moći da vodi Bolonju u narednoj sezoni, iako je nedavno potpisao novi ugovor. Ipak, u klubu su sto odsto uz njega i poručili su da je, za njih, on i dalje trener Bolonje i da će ostati sve dok mu ne istekne ugovor.

Trener je sa velikom hrabrošću rešio da održi konferenciju za novinare, da bi sve obavestio o njegovoj situaciji i da bi pružio podršku svima. A, mi smo danas ovde da podržimo njega, familija Saputo je doputovala iz Montreala, Di Vajo, Fenući, ja, svi smo uz Mihajlovića. Ovaj čovek će uvek imati Bolonju uz sebe, dok god mu ugovor sa klubom traje. On je naš vođa, naš general – poručio je sportski direktor Bolonje Valter Sabatini.

Snažna veza se stvorila između Mihajlovića i crveno-plavih prošle sezone, kada ih je spasao ispadanja, a sada sve to dobija neku drugu dimenziju.

– On će biti sa nama i mi uz njega kroz sve ovo, šta god da se dogodi, iako mogu odmah da vam kažem da se ništa dogoditi neće, jer je ovaj čovek mnogo jak. Da bude svima jasno, Siniša je i dalje trener Bolonje, ništa se neće promeniti. Više volim da moj tim trenira Mihajlović koji nije sto odsto zdrav, nego bilo ko drugi – poručio je Sabatini.

Naravno, pitanje je kako i koliko će to biti izvodljivo, pošto je jasno da će Mihajlović naredne dane provoditi u bolnici, gde će se boriti protiv ove teške bolesti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here