Bora Drljača, Foto: Youtube/Printscreen
Bora Drljaca

Legendarni pevač narodne muzike Bora Drljača preminuo je 11. oktobra u 80 godini, nakon duge i teške bolesti. Danas su Borina porodica, rodbina i prijatelji izašli na Novo bežanijsko groblje, gde je pevač sahranjen 14. oktobra, kako bi se održao četrdesetodnevni pomen.

Borin sin Vladimir pojavio se sav u crnini, a sve je začudilo to što se Drljačin veliki prijatelj i kolega Era Ojdanić nije pojavio, a on je u posledjem trenutku otkazao svoj dolazak.

Međutim, na pomenu Bori Drljači danas je prisustvovala njegova prijateljica i koleginica Lepa Lukić, koja se na groblju pojavila sa vizirom i maskom, te ju je malo ko i prepoznao. Inače, Lepa nije prisustvovala sahrani svog velikog prijatelja, a vest o njegovoj smrit ju je veoma potresla.

Nešto kasnije na pomenu Bori pojavila se i pevačica i najbolja prijateljica pokojnog pevača, Milena Plavšić, kojoj je nedavno preminuo suprug Duško. Stigao je i pevačev drugi sin, Branislav, koji je skinuo crninu.

1 COMMENT

  1. Pa vi ste napravili gresku. Da ste Eri javili da cete biti tamo i da cete ga likati kako place jer mu je “zao” prijatelja, on bi sigurno dosao. Ovako, covek nema racuna jbg.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here