Siromašni počinju borbu sa bogatima

0

"Veliki brat" je, kapitenima ekipa Aldenu i Eri, podelio pravilnike koji važe za tekuću nedelju borbe bogatih i siromašnih. Ukućani će se jedni protiv drugih nadmetati u intelektualnim, sportskim i fizičkim disciplinama koje će im osmišljavati "Veliki brat".

 

 

Era i Alden, kapiteni ekipa

No, pre nego što je došlo do podele pravilnika, "Veliki brat" je napravio takmičenje za Eru i Aldena u vezi sa odabirom ekipa. Da ne raspredamo o glupostima, Era je pobedio i, kao pobednik nadmetanja sa Hadžikarićem, dobio je pravo da bira tabor. On je, kao pravi gedža, izabrao je da predvodi siromašne.

 

 U Erinom taboru siromašnih našli su se zatim Bora Drljača, Lepa Lukić, Anabela, Boki, Švaba i Sanja, dok su u bogatom delu kuće ostali Divna, Ena, Mladen, Ana Bebić, Ervin i Tamara.

 

Boki je bio vidno nezadovoljan što je završio u siromašnom delu kuće, pa se odmah požalio „Velikom Bratu“ u ispovedaonici, rekavši da misli da je namerno svrstan u klan siromašnih.

 

Međutim, raspoloženje siromašnih ukućana se malo popravilo kada su saznali da preko žice, koja deli kuću, mogu da komuniciraju sa “bogatašima“, tako da su u ponedeljak ujutru ćaskali uz kaficu.

 

Dok pripadnici bogatog klana uživaju sve privilegije, siromašni u svojim prostorijama imaju stari kauč i orman, trošne krevete, stolice i sto, a jedini trag savremenog života u njihovim više nego skromnim odajama je plazma televizor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here