Košarkaši Atlante pobedili su Čikago 124:104, a Bogdan Bogdanović je na parketu proveo 25 minuta i za to vreme je ubacio 15 poena, uz sedam skokova, dve asistencije i jednu ukradenu loptu.

Bogdan je na terenu proveo 25 minuta, jedan više od startera Rediša koji je takođe ubacio 15 – ali je “stao” na šest skokova, dok je najefikasniji igrač Hoksa bio Trej Jang sa 37 poena, sedam asistencija i šest skokova.

– Svi momci su igrali sjajno, svi momci su igrali zajedno – kratko je poručio trener Atlante Lojd Pirs, dok je najefikasniji igrač Jang dodao: – Način na koji smo se kretali otvarao je dosta slobodnih šuteva koje smo koristili.

Kolins je imao 14 poena, Galinari je ubacio 13, dok su Hanter i Uerter dodali po 11 kod Atlante Zak Lavin sa 22 i Lauri Markanen sa 21 poenom bili su najefikasniji kod Bulsa, Vilijams je meč završio sa 16 poena, a Porter je ubacio dva manje.

Vilijams je, inače, sa 19 poena postao najmlađi igrač u istoriji Čikaga koji je počeo prvi meč u sezoni. Podsetimo, njega su Bulsi izabrali na ovogodišnjem draftu sa četvrtog mesta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here