Skandal: Pijani policajac divljao na momačkoj večeri

0

Bahato ponašanje pripadnika zaječarske policije (Foto: Ilustracija) 

 

Policajac M.P. je 1. maja odmah nakon završene smene, u uniformi, otišao na proslavu momačke večeri kod svog prijatelja u zaječarskom naselju Višnjar gde je bio i D.G.

 

Prema rečima očevidaca, oni su se ubrzo napili.

 

-Policajac je najpre davao svoje lisice i ključeve zvanicama. Ljudi su, pripiti, vezivali jedni druge, smejali se, dobacivali lisicama, a M.P. se na sve to smejao. Policajca je onda ’’ponela’’ muzika pa je skinuo uniformu i obukao pevačicu u gornji deo službene odeće. Gosti su ga pozdravili ovacijama, a on se bahato veselio – kažu očevici.

Nakon veselja sa pevačicom, M.P. je izvadio službeni pištolj i ispalio više hitaca u vazduh. Zatim je pištolj dodao svom zetu koji je takođe pucao u vazduh.

Srećom, povređenih nije bilo iako se sve odigravalo u naseljenom mestu.

 

Policajac i zet pretukli školarca

Prema proverenim informacijama, policajac i njegov zet su, tokom proslave momačke večeri pretukli nedužnog mladića, učenika srednje škole, koji je slučajno prolazio ulicom. Pitali su ga: ’’Gde ćeš, bre’’, a onda započeli svađu i krenuli da ga tuku. Oborili su ga na zemlju i šutirali. Mladić je, nakon što je uspeo da pobegne od pijanih napasnika, pomoć potražio u hitnoj službi zaječarske bolnice. Srećom, nije zadobio teške povrede i pušten je kući.

 

Kako nezvanično saznajemo u policiji, nema dokaza da je M.P. bio pijan jer je uhapšen dan nakon divljanja, tako da nije mogao da se uradi alkotest. Protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak, saznajemo nezvanično.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here