kraljevo.rs
Nikola Radević

Pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Nikola Radević je, kako Nova.rs saznaje, u poznatom kraljevačkom kafiću dobacivao devojkama, skidao se go i pokazivao polni organ, neke gošće seksualno uznemiravao, pa ga je na izlasku iz lokala sačekao mladić koji ga je “propisno prebio”.

Osim Radevića, koji je bio glavna zvezda večeri, u kafiću su tog 26. decembra, bil prisutni i zamenik gradonačelnika Vukašin Rakočević, direktor kraljevačkog vodovoda Aleksandar Protić i još nekoliko gradskih funkcionera.

Proslava na kojoj je bilo mnogo više zvanica, skoro kompletno gradsko rukovodstvo i drugi počasni gosti, počela je u hotelu “Turist”. Već tada se dosta veselilo, slavilo, jelo i pilo, kao što dolikuje takvoj klijenteli kada se slavi “na račun”. U “Turistu” je sve prošlo u redu, ali grupi najizdržljivijh funkcionera to nije bilo dovoljno pa su promenili lokaciju.

Opredelili su se za jedan elitni kafić u centru Kraljeva, gde često dolaze i imaju svoj separe na galeriji. Oni su tamo redovni i cenjeni gosti zbog velikih računa. Jedan od njih je i Nikola Radević, koji je preuzeo ulogu glavne zvezde večeri, ali u najgorem smislu.

Već pripiti gradski funkcioneri nastavili su sa opijanjem, a sa podizanjem nivoa alkohola, podizala se i temperatura u kafiću. To je najviše uticalo upravo na Radevića, koji je, prema saznanjima, u jednom trenutku počeo da skida odeću. Kako je pića bilo sve više, odeće je bilo sve manje. Odozdo su imali lep pogled i na nekoliko devojaka, gošća lokala koje su im se svidele.

“Počelo je dobacivanje koje je postajalo sve vulgarnije i ekspicitinije. Svima je bilo neprijatno, ali su ti VIP gosti bili sve bahatiji i bahatiji”, navodi izvor Nova.rs koji je insistirao da ostane anoniman.

U jednom tenutku je Radević navodno imao i finale svoje striptiz tačke, kada je navodno gošćama pokazao polni organ.

Po priči izvora, pijana ekipa se tu nije zaustavila, već su navodno sišli dole i počeli da dodiruju devojke i seksusalno ih uznemiravaju. Radević je, kako kaže, prednjačio u bahanalijama, a mnogi Kraljevčani tvrde da mu to nije prvi put da se ponaša osiono i bahato.

Ipak, i toj veseloj večeri došao je kraj i gosti su počeli da napuštaju kafić. U samom lokalu nije bilo nikakvih incidenata, osim pomenutih dešavanja.

Ali, kada su se gosti razilazili, Radeviću je, kada je izašao na ulicu prišao mladić koji je bio u lokalu i gledao bahato i bezobrazno ponašanje pomoćnika gradonačelnika za omladinu i sport i počeo da ga bije. Radević nije mogao ili nije bio u stanju da pruži otpor, a nisu mu pomogle ni partijske kolege, pa je završio na ulici sa povredama arkade, rebra i ključne kosti, a mladić se udaljio sa lica mesta.

Sutradan je usledila uzbuna, pojavio se veliki broj inspektora i policajaca, počela je istraga. U okviru istrage, kako tvrdi izvor, uzeti su i snimci kamera za video nadzor iz lokala. Na tim snimcima se videlo šta je Radević radio, između ostalog i njegova striptiz tačka i pokazivanje “ponosa” devojkama, kao i saletanje gošći lokala.

Policija je, navodno, utvrdila identitet mladića koji se sukobio sa Radevićem, ali nije poznato da li je protiv njega podneta krivična ili prekršajna prijava.

1 COMMENT

  1. “Српски политичари” Ништа чудно. Титова покољења од политичара задужених за спорт и омладину.
    Да они имају памети у глави, Србија не би била оваква каква је данас.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here