Youtube/Printscreen
Dua Lipa sa Gremi nagradom

Pevačica Dua Lipa raskinula je sa bratom poznatih sestara Bele i Điđi Hadid, Anvarom Hadidom.

Kako prenose strani mediji, skandalozna britansku pevačicu albanskog porekla šutnuo je Anvar posle dve godine veze . Par je doživeo veliku krizu poslednjih nedelja i potom doneo odluku.

Navodno, glavni razlog za raskid je majka, ali su u javnost procurile i informacije da je par nekoliko puta raskinuo i mirio se, iako su to vešto krili od javnosti. Naime, oni su bili jedan od najslađih i najzaljubljenijih parova na društvenim mrežama, pa je ova vest veoma iznenadila.

Međutim, ovo je samo jedan u nizu dokaza da društvene mreže često pokazuju iskrivljenu stvarnost .

Dua je poslednjih meseci snimala novi album u Los Anđelesu, dok je Anvar sa svojim ljubimcem bio u Njujorku. Zanimljivo je da se par preselio samo dva meseca nakon što je veza počela. Pevačica je bila dugogodišnji prijatelj Anvarovih sestara, ali je njihov odnos počeo tek kada je raskinula dugogodišnju vezu sa kuvarom Isakom Kerjuom.

Međutim, nije trebalo dugo da počnu priče o tome kako se njegova majka, bivša manekenka Jolanda Hadid, umešala u njihovu vezu i raskid. Zbog svega toga, Jolandu zovu ‘majkom pakla’ , ali ima mnogo stvari iz prošlosti koje su joj donele ne baš laskavi nadimak.

Često se mogla videti kako se druži sa Duom, ali njeni potezi na Instagramu dovode u sumnju činjenicu da se njih dve slažu.

Pevačicu je jednom prilikom isekla sa fotografije i podelila samo sina, a ovo nije jedini put da je tako nešto uradila. Već duže vreme se priča da Jolanda ne voli Lipu, iako su se u javnosti ponašali kao velika, srećna porodica.

Podsetimo, vest o raskidu Điđi i Zejna izašla je u javnost u oktobru ove godine nakon što je pevač fizički napao Jolandu.

– Beži od moje devojke – rekao je bivšoj manekenki Jolandi Hadid, koja ga je prijavila policiji. Prema policijskom izveštaju, mladi pevač je vređao i svoju devojku.

Međutim, on je i fizički napao Jolandu i gurnuo je u orman. Naljutio se na Điđi navodno jer nije htela da stane na njegovu stranu. Pevačica se na kraju sukobila i sa telohraniteljem. Zejn je dobio uslovnu kaznu od godinu dana, 90 dana za svako krivično delo. Pored toga, moraće da pohađaju kurs upravljanja besom, kao i program protiv nasilja u porodici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here