Promo
Olimpijski centar Jahorina

Olimpijski centar Jahorina poziva skijaše da iskoriste martovsko sunce i dobre skijaške uslove i da u okviru nezapamćeno dobrog akcijskog perioda od 9. marta skijaju za samo 12 eur po danu. Sneg koji je padao prethodnih dana dodatno je poboljšao uslove za skijanje i osigurao produžetak ski sezone za bar još 15 dana.

Martovski sunčani popusti na Jahorini podrazumevaju popuste od 30 i 40 odsto na ski karte ali i na smeštajne kapacitete. U saradnji sa hotelima Vučko, Winter, Lavina, Termag, Board, Bat, Dva Javora, Snežna Kraljica, Nebojša i Kristal, kao i apartmana Jahorina Prestige i VIP Jahorina od 9.3. OC Jahorina je pripremio popuste na ski karte i smeštaj za sve goste ukoliko se odluče na boravak i skijanje od 3 ili više dana.

Na Jahorini je ove sezone, uprkos nedostatku snežnih padavina, zabeležen rastući trend i kada je u pitanju broj prolaza, broj skijaša ali i promet. Do sada je skijalo gotovo 250.000 skijaša, ostvareno je 1.850.000 prolaza a promet je prestigao 8.000.000 KM i povećan je za gotovo 30% u odnosu na prethodnu godinu koja je bila najuspešnija po svim parametrima. Iz ovog centra su se zahvalili skijašima na razumevanju i poverenju i najavili leto sa mnoštvom novih sadržaja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here