Youtube/Pink
Indira Aradinović

Indira Indi Aradinović pokazala je kako izgleda kada nije doterana i oduševila sve na Instagramu.

Nakon što se oslobodila viška kilograma i svoju liniju dovela do savršenstva, Indi je povratila i samopouzdanje, o čemu je pričala u monogim medijima. Danas je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila i fotografije na kojima pozira bez trunke šminke i izgleda potpuno prirodno.

Neki od njenih pratilaca bili su oduševljeni kako pevačica izgleda bez šminke, a neki su ostali u čudu govoreći da je neprepoznatljiva.

View this post on Instagram

Evo ovako,pošto me konstantno pitate dosta pitanja vezano za moje lice i kosu,ukratko:za higijenu i negu lica zadužena je moja predivna kozmetičarka @danijela_farkas78 ,za PRP tretman podmladjivanje krvnom plazmom i po neki botoks u čelo,laser za lice zadužen je divan @drbearandlady ,usta su punjena hilouronom u Berlinu pre dve godine,zubi su moji i ostaće tako,samo jača higijena,obrve su takodje moje i tako će ostati.Kosa je kao što znate isto moja,samo farbana crnom farbom.Trepavice više ne planiram da nadogradjujem,oduzima mi vremena i mrzim da ležim dva sata. Nega kose je moja tajna,koju planiram uskoro da podelim sa vama… . . #nofilter #skinecare #biologiquerecherche #beauty

A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira) on

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here