Škola života u Beogradu

0

Beograd na "The school of life" mapi
 

Reditelj Ivan Živković rekao je na otvaranju da je ta organizacija bavi neakademskim obrazovanjem koje unapređuje život individue, ali ne na banalan način, već primenom učenja iz filozofije, istorije, sociologije i dubljih znanja ukorenjene tradicije.

 

"Ova mala tačka nudi obrazovanje, ne akademsko, već široko, praktično i primenjivo koje menja život i kulturu i pomaže da se čovek bavi stvarima koje nisu egzistencija i zabava", rekao je Živković i dodao da je misija beogradskog predstavništva organizacije "School of life" da ljudima približi tu veliku riznicu ljudskog znanja i da je ponudi na način koji može biti prihvaćen u kratkom vremenu i da pomogne da život bude bolji.

 

Beogradsko predstavništvo (Molerova 3) objavilo je i prevode šest izdanja za lični razvoj uz pomoć kulture, a ostale programe koje nudi organizacija "School of life" preuzeće sledeće godine.

 

Prvo predavanje "Kako da ljubav traje" biće održano u ponedeljak 15. septembra, a ostala predavanja na različite teme na programu su 17, 19, 22, 24, 26. i 29. septembra, najavili su organizatori.

 

Organizaciju "School of life" osnovao je pre šest godina filozof Alan de Boton i do sada su otvorena predstavništva u Parizu, Amsterdamu, Melburnu, Rio de Žaneiru, Londonu, Beogradu, i do kraja godine biće i u Istanbulu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here