Skoplje čeka Željka

0

Željko Joksimović na skopskom stadionu "Filip II"

Željko je pripremio tročasovni nastup koji će publiku ostaviti bez daha uz brojne specijalne goste koncerta – sve same zvezde iz regiona. Dolazak na koncert su najavili brojni glumci, SPORTisti i političari iz Skoplja, Beograda, Podgorice, Zagreba, Atine, Sarajeva.

– Dišem u istom ritmu kao i makedonska publika. Zaista, iskren sam kada kažem da obožavam publiku u Makedoniji. Ukus nam je isti i zbog toga ne sumnjam da ćemo zajedno uživati na koncertu. Želim da se zahvalim svim svojim fanovima na podršci i verujem da će ovaj koncert biti još jedna kruna u nizu uspešnih nastupa u ovoj zemlji i pred publikom koju neizmerno volim i poštujem – rekao je Željko. S njim na sceni će biti 10 vrhunskih muzičara, članova njegovog benda, a sam pevač brižljivo je odbrao repertoar pesama koje će izvesti.

Tehnički, odnosno produkciono, nastup na "Filip II" biće u rangu svetskih muzičkih koncerata. Čak dva megavata je angažovana snaga struje za tehničku realizaciju koncerta. Bina za nastup je impresivna – 40 tona teška sa prednjim frontom u dužini od 34 metara, 300 kvadrata ekrana na bini… Na stadion će se ulaziti na sedam ulaza, a za bezbednost posetilaca brinuće 250 ljudi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here