Škrtelova devojka “odlepila” za Vidićem

0

Neće moći da veruje kad pročita novine – Martin Škrtel

 

Slovačka lepotica Barbora Lovasova kaže da je Nemanja Vidić najzgodniji igrač Premijer lige, da joj se "sviđa do ludila" i da bi rado bila njegova devojka da nije u vezi sa Martinom Škrtelom.

 

Lovasova je svojoj izjavom napravila neoprostiv greh prema navijačima Liverpula. Ova Slovakinja je za najzgodnijeg fudbalera Premijer lige proglasila defanzivca "crvenih đavola", iako njen dečko nastupa u dresu najvećeg rivala Liverpula.

 

Simpatizeri crvenih verovatno joj neće oprostili "izdaju", ali i reprezentativac Slovačke moraće da se pomiri sa činjenicom da je Srbin bolji frajer od njega.

 

"Imam velike simpatije prema Nemanji Vidiću. Sviđa mi se do ludila! On je najzgodniji fudbaler u Engleskoj. Znam da će me Martin ubiti zbog ovoga, ali nadam se da neće pročitati moju izjavu", rekla je naivna Slovakinja i dodala da je Vidić muškarac po njenom ukusu, kao i da bi rado bila s njim da su okolnosti drugačije.

 

"Nemanja je tip muškarca po mom ukusu. Mislim da bi me lako osvojio. Međutim, ja volim Martina i ne bih ga menjala ni za šta na svetu. Takođe, Vidić ima suprugu i decu, pa ne bih da ova moja izjava bude pogrešno protumačena", objasnila je "lakoverna" Barbora.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here