Skupština, pa komedija!

0

Do suza nasmejale publiku: Jelica Sretenović i Katarina Žutić

 

Predsednik dr Milorad Pribaković podneo je ukratko izveštaj šta je Udruženje radilo u proteklom periodu, a izveštaje su podneli su i blagajnik i član Nadzornog odbora.

– Prvi put u toku tri decenije postojanja Udruženja, u njemu je više mlađih članova nego starijih, što je dobro za budućnost – rekao je dr Pribaković i zahvalio se na poverenju koji su mu ponovo ukazali.

Potom su svi zajedno pogledali sjajnu komediju, autora Mirjane Bobić-Mojsilović "Svlačenje".

Publika je uz velike aplauze propratila predstavu u izvođenju poznatih beogradskih glumica Jelice Sretenović i Katarine Žutić.

"Svlačenje" je, inače, savremena komedija, čija se radnja događa u jednom modnom salonu. U njoj se prepoznaju naše naravi, izlažu se podsmehu mnogi savremeni koncepti "modernosti", ali se takođe odvija i jedna drama između dve žene koje se prvi put sreću.

Nakon predstave zadovoljna publika je nastvaila druženje u susednoj sali, na svečanoj večeri, uz muziku Miše Marića.

– Dolazim ovde godinama sa suprugom i prijateljima i uvek se divno provedemo uživajući u predstavama i odličnim glumcima koji dolaze iz Srbije. Uvek su to odabrane komedije, a ja ih volim i dobro me nasmeju, pa sam nakon toga nekoliko sledećih dana pod tim utiskom.

Čestitam glumcima i pravom izboru pozorišnih predstava koje organizuje Udruženje lekara i stomatologa, rekao je dr Škorić.

 

Stend-ap komičar

Nastupio je i poznati stand-ap komičar iz Srbije, glumac Srđan Jovanović, koji je svojim nastupom izazvao salve smeha. A tema za šalu i kozerije bilo je na pretek: počev od korupcije u Srbiji, EU, pa do imitacije poznatih političara u Srbiji.

– Zadovoljna sam izborom predstava koje naše udruženje organizuje. Dolazim redovno sa suprugom pošto oboje obožavamo da se uz humor relaksiramo – iznela je svoje utiske farmaceut Dragana Jevtić, član Udruženja naših lekara i stomatologa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here