Foto: Instagram/sladja.allegro/

Slađa Alegro putem socijalne platforme Instagram objavila je svoju fotografiju iz detinjstva koja je nastala, kako je u svojoj objavi istakla, pre četrdesetak godina.

U opštini Lajkovac, nalazi se naselje Bogovađa, koje je, sudeći po napisanim rečima, ostalo duboko urezano u srcu pevačice.

Naime, muzička zvezda prisetila se svog srećnog i bezbrižnog detinjstva, a kako je napisala, trudiće se da i njena naslednica Mila oseti bezgraničnu ljubav porodice.

Zatim, setila se babe Slavke i dede Srbe, ali i jela kojeg su joj spremali dok je bila mala – sataraša. Kao devojčica, jela je sladoled kojeg je pevačicina strina pravila, a kada njega nije bilo, na meniju se nalazio šlag u koji je baka ubacivala maline.

Na samom kraju, upitala je svoje pratioce na pomenutoj mreži da li njena ćerkica i ona dele sličnost.

Slađa je uz emotikon srca napisala:

– Mala Slađa… Pre nekih četrdesetak godina. Bogovadja. Selo gde je rođen moj otac, mesto gde sam provela srećno detinjstvo. Baba Slavka i deda Srba, miris sataraša, i domaćeg hleba. Pašteta i paradajz. Od slatkiša na meniju ili strinin sladoled (ako nas sreća posluži) ili šlag bez mleka u koji baba ubaci maline. Purenjaci. Neka lepa bezbrižna vremena. Trudiću se da i moje dete oseti bezbrižnost, osmeh, bezgraničnu ljubav porodice. Da pamti sa osmehom, ovako, baš kao i ja. Zar ne liči Mila na mene?

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here