U pravom  ritmu i pravom trenutku – ponovo nam stiže Sladjana Mandić! Sa pesmom „Lude noći“ najavljuje da je leto tu, rezervisano za lude noći.

Atraktivne lokacije kao što su Dubrovnik i okolina, ovoga puta su zgodnoj pevačici poslužile da što bolje dočara novi letnji hit. Spot je sniman specijalnom kamerom koja je u ovom trenutku poslednja reč tehnike, a režiju potpisuje Haris Dubica.
– U spotu se pojavljuju moja sestra Nina, rođaka Dubravka, drugarica Dina i drug Edo. Snimali smo dva dana, i bez preterivanja mogu da kažem da je ovo jedan od mojih najlepših  spotova. Svi koji su je do sad čuli su oduševljeni, jer lako ulazi u uši, a pošto je brzog ritma sigurna sam da ću i ovoga puta pogoditi ukus publike. Publika ipak daje svoj konačni sud, a ja jedva čekam da zaplešemo u ritmu „Ludih noći“!
Zanimljivo je da je Slađana Mandić koju mnogi prate  na Instagramu upravo zbog istančanog ukusa i osećaja za modu, stajling za ovu pesmu radila sama, šminku je prepustila Adiju Hasiću, a da dočara vrelu letnju atmosferu potrudila se upravo ona, Slađana – svojim neverovatnim šarmom od kog zastaje dah!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime