Slavica Ćukteraš u nesvakidašnjem izdanju (VIDEO)

0
Foto: Instagram/cukterasslavica
Slavica Ćukteraš

Nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak Slavice Ćukteraš kako pleše oko šipke u striptiz baru, pevačica je isti podelila na svom storiju i otkrila o čemu je zapravo reč:

– Pošto sam obaveštena da će se u javnosti pojaviti snimak koji bi mogao da se protumači na razne načine, želim svima da odmah razjasnim neke stvari. Snimak je nastao u jednom striptiz baru gde sam bila sa svojim saradnicima, jer smo imali u planu da na tom mestu snimamo spot za moju novu pesmu.

Muzička zvezda je potom istakla da su telefoni u objektu zabranjeni, te da je snimak krišom usnimljen, sve u cilju da se ukalja njen ugled.

– Iako je zabranjeno snimanje telefonom na takvim mestima, zbog toga što sam javna ličnost neko je poželeo da na ovaj način ukalja moj ugled – napisala je Slavica u objavi na Instagramu.

Ćukteraševa je zatim dodala da je striptiz bar trebao da bude poslovna tajna, te da će neko da snosi posledice:

– Kao što se može vdieti, ja jesam igrala oko šipke, ali to nije ništa novo, jer sam i sama to već objavljivana na svom Instagram nalogu i znalo se, po mojim, izjavama u medijima, da želim da napravim spot u kome će tako nešto biti. Kako je ovo trebalo da bude poslovna tajna, a i kao što rekoh, zabranjeno je snimanje telefonom na takvim mestima, neko će morati da snosi posledice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here