Foto: Instagram/cukterasslavica
Slavica Ćukteraš

Snažan zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, a jaki potresi osetili su se širom Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije.

Pevačica Slavica Ćukteraš oglasila se ovim povodom i putem svog Instagrama podelila zabrinutost nakon što je osetila “drmanje” u svom stanu u Novom Sadu.

Ona je naglasila da takav zemljotres nije osetila ni dok je živela u Japanu, gde se sa njima često i susretala, a jasno je koliko se sada uplašila.

– Živela sam u Japanu i svaki drugi dan je bio zemljotres. Da li bila u metrou ili u stanu, svejedno mi je bilo. Drma, pa drma. Ali ovo večeras u Novom Sadu, gde tonem u krevet od potresa i škripi krovni prozor. Nema dalje – napisala je ona na svom Instagram profilu.

1 COMMENT

  1. Isus Hrist čije uskrsenje ovih dana obeležavaju mnogi širom ove planete je prorekao ovakve jezive događaje. Upitan od strane svojih apostola o znaku poslednjih dana sveta kakvog trenutno poznajemo, uništenju ljudskih vladavina i uspostavljanju Božjeg Kraljevstva s njim kao Kraljem na čelu rekao je sledeće:  „Ustaće narod na narod i kraljevstvo na kraljevstvo i biće gladi i zemljotresa po raznim mestima.  Sve to je početak strašnih nevolja.  Biće sve više bezakonja, pa će kod većine ohladneti ljubav. Ali ko istraje do kraja, taj će biti spasen.”
    (Matej 24:7,8,12,13).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here