Slavlja najlepša u zavičaju

0

Z. Dedić
Slatke obaveze: Nikica i Sandra

Ovih dana stigla je kod svojih u Zrenjanin, sa kojima će dočekati Novu godinu. – Novoj godini se najviše obradujem u zavičaju – kaže Sandra.

Sandra i Nikica, koji je bio uspešan sportista, fudbaler, upoznali su se u Zrenjaninu, zavoleli i vezu krunisali brakom, a onda se, nakon odlaska u Nemačku, rodila Marina, koja je nedavno proslavila punoletstvo.

– Bili smo mladi, sve nam je u prvo to neko vreme bilo nepoznato, ali puni energije snalazili smo se i sada mogu reći da je Nemačka naš dom. U Drezdenu imamo mali kafić, a suprug, koji je ceo svoj život u fudbalu, nakon uspešne karijere bavi se edukativnim i pedagoškim radom, trener je i drži fudbalsku akademiju. Ali to sad za ovu priču i nije toliko važno. Nama, kako on kaže, njegovim damama je najbitnije da živimo skladno, sa velikom pažnjom koju nam on kao muškarac, otac i glava porodice posvećuje i poklanja – uz osmeh nastavlja Sandra, koja božićne praznike provodi u rodnom Zrenjaninu.

– Suprug Nikica je kod svojih u Bosni, pa ćemo se ponovo okupiti i Novu godinu provesti ovde, a već 5. januara nas čekaju obaveze u Drezdenu, a devojčice moraju u školu. Puno je rodbine, prijatelja koje nismo dugo videli, obišli, tako da su obaveze zaista brojne, ali i slatke, fine. Obožavam taj period ovde, pijuckam kaficu sa drugaricom Marijanom i zaista uživam… Tu su i majka i sestra, njena porodica – uz osmeh dodaje Sandra.

Redovni čitalac "Vesti"

Sandra svakodnevno u Drezdenu čita "Vesti". – Biće mi drago što će i prijatelji u Nemačkoj moći da pročitaju o mojoj porodici, koja je moj život – kaže Sandra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here