Baka – majka koja ti sve dozvoljava! Iako većina ljudi kada se pomene ova “titula” pomisle na pogurene starice, u svetu slavnih one često izgledaju kao da su zamrznute u vremenu i da ne stare.

Jedna od najpoznatijih lepotica u godinama koja može da se pohvali sa čak desetoro unučadi je Kris Džener. S razlogom je nazivaju superbakom jer iako je zagazila u sedmu deceniju izgleda zavodljivo. Majka poznatih rijaliti zvezda Kim, Kortni i Kloi Kardašijan redovno vežba, zaklinje se u zdrav doručak i navodi da uživa u mladolikosti i vitalnosti.

Glumica uveliko gazi osmu deceniju. Zlatokosa lepotica i u 73. godini izgleda privlačnije od pojedinih mladih dama. Goldi je ponosna baka šestoro mališana.

– Mladalački duh mi se oslikava na licu. Kad sam slobodna, uživam u svakom trenutku sa porodicom, igram i plešem po kući i to nazivam srećom, a sreća je sinonim lepote – navodi glumica.

Glumica Džesika Lang je oduvala 70 svećica na torti a i dalje zaustavlja saobraćaj kada prođe ulicom. Ima dve unuke kojima je 2013. godine napisala knjigu. Džesika je želela da ovo delo bude njen ručni poklon za njene naslednice. Na Instagramu ispod njenih slika često stoje komentari tipa da je sigurno prolaznici pitaju da li je ona majka svojim unučicama.

– Treba stariti dostojanstveno. Nemam ništa protiv botoksa, ali čovek ne treba da preteruje kada ode pod nož. Smatram da je tajna moje lepote u tome što ne krijem bore – poručuje holivudska diva.

Džejn ponosna na “titulu”

Za Džejn Fondu često može da se pročita da ne stari. Glumica ima 81 godinu i u devetoj deceniji je aktivna. Neretko može da se vidi u društvu svojih najmilijih. Džejn je svojevremeno obelodanila da voli da je njeni naslednici zovu baba.

– Ne volim te moderne titule, uživam u ulozi bake.