Printscreen
Mišo Kovač

Ivana Kovač je crnokosa lepotica koja se proslavila mestom u bendu Magazin – kada je otkriveno ko joj je otac, isplivali su i detalji porodične tragedije

Kada je Jelena Rozga napustila Magazin, njeno mesto zauzela je prezgodna brineta Ivana Kovač, za koju je tek kasnije otkriveno da je ćerka legendarnog Miše Kovača.

Ivana je nakon napuštanja benda progovorila o porodičnoj tragediji koje je obeležila njen život – prvo je izgubila brata Edija, koji je poginuo u ratu, a onda zamalo ostala i bez oca.

Mišo Kovač je, zbog pogibije sina u ratu, pokušao da izvrši samoubistvo pucnjem u grudi. Pevača su pronašli i spasili, ali nakon toga kreću Ivanini problemi s nedozvoljenim supstancama.

Prva koja je primetila da nešto nije kako treba je njena majka Anita. S obzirom na to da nije želeo da izgubi još jedno dete, Mišo je činio sve napore kako bi se ona izvukla.

Bila je dve godine u komuni u kojoj se lečila od zavisnosti.

– Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan.Ivana je uspela da prošlost stavi iza sebe i posveti se muzici. Postala je majka i svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkom Elenom.

Fotografiju pogledajte ovde!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime