Pixabay
Ilustracija

U utorak, 25. oktobra očekuje nas mlad Mesec u Škorpiji, ali i pomračenje Sunca, a to će obavezno doneti brojne promene, nova otkrića i šokantne zaplete i obrte. Za četiri znaka slede posebno dramatični preokreti.

BIK

Povedite računa o trzavicama i raspravama u svojim ljubavnim odnosima. Ovo pomračenje vas neće nužno dovesti do kraha, ali doneće promene u srcu i emocionalne spoznaje koje će narušiti kvalitet i udobnost odnosa u kome ste. Astrolozi ističu i da je ovo period u kome će se stvari koje su vam bile suđene prilično brzo desiti, piše “Bustle”.

LAV

Ova mena će na površinu izneti vašu sentimentalnu stranu. Suočićete se sa iznenadnim promenama koje će vas uzdrmati iz temelja i podstaći da razmislite o tome šta vam zapravo treba da biste se osećali sigurno i bezbedno. Nemojte se plašiti da pokažete svoju ranjivu stranu i da se oslonite na porodicu ili bliske ljude. Izdvojite malo vremena da se odmorite i napunite baterije, te da spoznate šta je ono čemu stremite u živou.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete se suočiti sa određenom krizom identiteta. Ovo je period oslobađanja – spremite se da se oprostite od ogorčenosti, ljutnje i tereta. Morate pustiti ta osećanja koje nosite u sebi, kako biste pustili svetlosti i pozitivnoj energiji da uđe u vaš život. Ovaj period biće poput vrtloga za vas – zatvoriće vam mnoga vrata, ali otvoriti jooš više njih. Iako krajevi mogu da budu teški, neophodni su kako bi vas doveli do puta koji vam je predodređen.

VODOLIJA

Ova mena najviše će uticati na vaš javni život, odnosno na sliku koju ostavljate u javnosti, sa akcentom na vašu reputaciju i posao. Potrudite se da pronađete ravnotežu dok drugi posmatraju vas ili vaše postupke. Ovo je dobar trenutak da predahnete i razmislite o onome što zaista želite, te se suočite sa svojim osećanjima. Očekujte veliki potres kada je reč o poslu – to može da bude ili veoma dobro ili veoma loše, ali je činjenica da je nešto drastično u pitanju. O čemu god da je reč nemojte sada donositi velike odluke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here