Foto: Instagram/slobaradanovic
Sloba Radanović

Pevač je otkrio da je oduvek voleo da peva, ali jednostavno nije imao uslova da postane pevač, već je mora da se dovija na razne načine kako bi svoju želju ostvario.

Važi za jednog od najboljih mladih vokala na domaćoj  estradnoj secni. Međutim na samo početku karijere mu nisu baš cvetale ruže! Naime, on je i sam priznao da su ga kolege često sabotirale,pravile se da ga ne poznaju ali i odbijale da rade sa njim!

– Kada sam počinjao da pevam, iskusnije kolege su me uglavnom šikanirale, govorili da će mi se javiti, pa me nikada nisu zvali… I pored talenta za pevanje, niko nije hteo da mi pruži šansu. Borio sam se da se malo pročuje za mene!Pevao kad me pozovu  za 1.000 dinara, nekada i za bakšiš samo!Nisam imao svoj mikrofon već sam ga pozajmljivao od kolege, koji mi je sada jedan od najboljih prijatelja. – priznao je Sloba.

Kako je dodao, prvi put kada je stao na binu i zapevao pesmu legendarnog Bore Drljače, bio je dete koje je imalo velike snove!

– Inače. prva pesma u životu, koju sam zapevao preko mikrofona, bila je pesma Bore Drljače “Danijela” na nekom veselju dok sam bio klinac – dodao je on.

Iako su ga tada izbegavali, sada mu se te iste kolege javljaju i zele saradnju sa njim, ali Sloba zna ko su mu tada bili prijatelji i ko nije želeo da ga ostavi na cedilu pa se trudi da oni pravi prijatelji bude deo njegovog života dok ove druge ne želi da komentariše.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here