Foto: Instagram/slobaradanovic
Sloba Radanović

Pevač Slobodan Sloba Radanović živi u Beogradu kao podstanar, iako je za novac koji je uložio u pesme i spotove mogao da kupi najmanje tri stana. Iako važi za jednog od najtraženijih pevača koji gotovo svaki dan nastupao pre korone, ni sada za vreme uvedenih mera, on ne može da se požali na broj nastupa. On je do sada zarađeni novac ulagao u renoviranje svoje kuće u Zrenjaninu, pa nje razmišljao da bi najbolje bilo da se skući u Beograd a ne da razmišlja o skupim stanarinama.

Kako saznajemo, mnogo je razmišljao, razgledao stanove po Beogradu. Prvo su mu se dopali stanovi na Vračaru i Crvenom krstu, ali na nagovor kolega odlučio je da pogleda i stanove u Beograd na vodi.

-Sloba je konačno poslušao savet, kako prijatelja tako i porodice pa je rešio da se skući. Svi ga razumeju i njegovu želju da ulaže u pesme, spotove, svoju rodnu kuću, ali mora da se skući i u Beogradu kako bi lakše mogao da funkcioniše. Saradnici su ga ubedili da je bolje to sada da uradi dok su još nekretnine jeftine zbog cele situacije.  – priča Slobin drug.

Ako se odluči za stan u naselju Beograd na vodi, buduća komšinica bi mogla da mu bude Viki Miljković al ii Đani koji su već sebi obezbedili nekretinine. Kako mu je ovo prva nekretinina na njegovo ime, on će imati pravo na povraćaj poreza.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here