Instagram
Slobodan Vasić

Pevač Sloba Vasić se nedavno podvrgao operaciji želuca kao mnoge njegove kolege, a sada je otkrio da ga nije smanjio, već je ugradio balon.

Sloba Vasić je krajem januara operisao želudac, kako bi skinuo višak kilograma, a iako je od tada izgubio sedam kila, mnogi kažu da se to na pevaču ne vidi.

– Nisam smanjivao želudac, nego sam ugradio taj balon. Osećam se normalno, ne osećam uopšte da imam to. Do sada sam skinuo nekih 7 kilograma od operacije, to nešto sporo teče, ali tako je to u principu kad je ta intervencija u pitanju – kaže Sloba i dodaje:

– Malo sam bio opušteniji jer nije bilo to skraćivanje želuca, ali opet nije svejedno kad ideš pod totalnu anesteziju, normalno je da sebi postavis pitanje: “Da li ću se probuditi?”. To je neka osnovna doza straha, tako da jesam to imao, ali nešto previše ne – objašnjava pevač.

Podsetimo, Sloba je tada pred ulazak u bolnicu dao izjavu za medije, a ispratile su ga supruga Jelena i ćerkica Marija. Sa dijetama je pokušavao, ali mu nije išlo, te se odlučio na ovaj korak, a kako je tada rekao, čuo se i sa kolegom Darkom Lazićem koji je na isti način smršao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here