Instagram
Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Oni sada otkrivaju da je za uspešan brak bitna ljubav, poštovanje, razumevanje. Njih dvoje su se sreli na snimanju filma “Zona Zamfirova” 2002. godine.

– Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko godina, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “Lepa je” ili slično – priseća se glumac.

Sloboda ističe da ih ljudi razvode barem jednom mesečno.

– Razvode nas bar jednom mesečno. Već je postalo dosadno. Kad bismo se jednog dana razveli, mislim da nam niko ne bi poverovarao – našalila se glumica, a onda otkrila kako vaspitava bliznakinje Veru i Milu.

– Nastojimo da ih vaspitavamo onako kako su Vojina vaspitavali njegovi roditelji i mene moji. Da li to umem i mogu druga je stvar, ali jako želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe. Videćemo šta im je život pripremio, a ja se nadam da će biti blag prema njima – zaključula je Mićalovićeva za “Hello!”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here