Klub iz Bratislave je bez srpskih fudbalera Dejana Dražića i Aleksandra Čavrića sa 2:0 (2:1 u prvom meču) pobedio predstavnika Kosova i Metohije Feronikelji u revašu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Strelci na stadionu “Fadilj Vokri” u Prištini bili su španski i mađarski internacionalci Vernon de Marko u 19. minutu i David Holman u 54. minutu.

Duel je privukao pažnju javnosti posle odluke Dražića i Čavrića da odbiju nastup protiv predstavnika tzv. države Kosovo. Prvi susret je sem pobede domaćina obeležio i transparent navijača o statusu KiM.

Posle toga su usledile i kazne UEFA

Izvor:
Vestionline

2 COMMENTS

  1. Duel je privuko paznju posle sramne odluke Fudbalera Srbske Nacionalnosti. I sramno je da se politika meša u srportu i kulturi jer su poledice za narod ( kao za srbe tako i albance) jako velike.
    To nije za pohvalu nego ( stime se busaju sami nepismeni ) za žaljenje. Sportaši i Glumci su bili nada Zdravog Razuma.

  2. Sport i gluma su idalni faktori da spajaju ljude a ne da ovi nacionalsti bojkotuju za to im treba oduzeti papire i vratiti u zemlju njihovu nikako da se dozvoli dozivotno da se bavi sportom ili glumom zato su politicari lopovi da zavadjuju narode a svoje sklone na sigurno

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here