Facebook/Ambasada Slovenije u Beogradu

Nova ljubljanska banka d.d. Ljubljana je kao podnosilac najbolje rangirane ponude pozvana da pristupi pregovorima radi zaključenja ugovora o kupoprodaji.

Slovenačka banka pozvana je u skladu sa članom 28. Uredbe o načinu i postupku prodaje banaka koje su u vlasništvu Republike Srbije, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Tenderska komisija Ministarstva finansija je, zajedno sa finansijskim savetnikom, izvršila pregled i ocenu pravovremeno dostavljenih obavezujućih ponuda i dostavljene prateće dokumentacije, radi rangiranja obavezujućih ponuda u tenderskom postupku prodaje akcija Komercijalne banke a.d. Beograd, koje su u neposrednom vlasništvu Republike Srbije, saopšteno je iz ministarstva.

3 COMMENTS

  1. Pola Srbije se prodade Hravtskoj,Sloveniji ,Arapima i tome se ne vidi kraj.A sad ja Vas pitam korumpirana politička kliko : U zadnjih 25 godina šta smo mi kupili u Sloveniji,Hravatskoj .Ništa i nećemo moći jer ne dozvoljavaju Srbima ništa da kupe tamo.Dokle više takve politike, korupcije,izdaje nacionalnih interesa.

  2. Srbski neprijatelji kupishe celu zemlju ,1banku koja je vlasnik Srbija.Alo bre koje bre slovenija.Uzas sramota

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here