Instagram/Yana Orfeeva
Jana Orfejeva

Ukrajinska lepotica, 21-godišnja Jana Orfejeva živi prilično nekonvencionalnim životom. Atraktivna je, mlada, zgodna i ima sve što poželi.

Ova mlada manekenka zarađuje ogroman novac koji joj omogućava luksuzan život. Zapravo, luksuz joj omogućava to što je ljubavnica saudijskog princa.

Jana poslednje dve godine živi na ovaj način, a od novca koji zarađuje zavrteće vam se u glavi. Ona dnevno zarađuje 4.000 funti, odnosno 30.000 funti nedeljno.

I pored ogromnog novca koji joj daje, saudijski princ – koji je multimilioner, poklanja joj i skupe poklone, skupocene automobile, ali i luksuzna putovanja.

I tu nije kraj prinčevim poklonima. On je Jani nekoliko puta poklonio preko 115.000 funti, a lepotica je od tog novca kupila luksuzne stanove u Kijevu i Moskvi.

Prijatelji za Janu kažu da je lepa i dobra, ali i razmažena. Aktivna je na Instagramu, gde ima preko 70.000 pratilaca, koje svakodnevno obaveštava o detaljima svog luksuznog života.

2 COMMENTS

  1. A to se srpski zove…ravla…i to sa diplomom…! E svete moj…jos treba da joj se divimo i da bude uzor drugim “lepuskastim” devojcicama da slede njen put…roblje za bolesnike arapske!
    Prestanite sa ovakvim nemoralom…ili vidno u naslovu to naglasite…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here