Smeće najveći problem Obrenovčana

0

Smeće na sve strane u Obrenovcu
 

"Zahvaljujem svim lokalnim samoupravama koje su nam pomogle i želim da apelujem na druge gradove i opštine u Srbiji da ako imaju mogućnost, bilo da su u pitanju privatnici ili komunalna preduzeća, da nam pomognu u iznošenju smeća kako bismo što pre omogućili građanima koji imaju gde da se vrate da se tamo i vrate", rekao je Čučković, a saopštila opština.

 

Čučković je dodao da se pripremaju kasarna i hotel "Obrenovac" za ljude koji napuštaju kolektivne smeštaje u Beogradu. Pored odnošenja kabastog smeća koje je, prema rečima predsednika opštine najveći problem, postoji i problem s glavnim kolektorom kanalizacije, koji je bujica uništila.

 

"Moraćemo da sačekamo utorak da, ako ne bude većih padavina, dođu stručnjaci i da krenemo u bajpasiranje tog prostora i izgradnju novog kolektora dužine devet metara", naveo je Čučković.

 

Kako je objasnio, više od 30.000 dobara je uništeno, a biće potrebna i pomoć, pa je upućen poziv Univerzitetu u Beogradu da se studenti uključe u rad komisija za evidentiranje štete.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here