Smeh od prvog do poslednjeg minuta

0

U organizaciji Zajednice srpskih klubova u Beču, Marko Živić, Daniel Sič i Ivan Tomić odigrali su predstavu u režiji Staše Koprivice u glavnom gradu Austrije.
 

Komedijom koja na odlična način opisuje zavisnost od klađenja, oni su oduševili publiku koja se smejala od prvog minuta predstave.
Inače, ovo je već druga predstava koju je zajednica organizovala u ovoj godini, a do leta uslediće još dve.
 

RADO VIĐENI GOSTI: Glumci na sceni

Sledeće gostovanje jednog pozorišta iz Srbije biće dolazak "Zvezdara teatra" sa predstavom "Generalna proba samoubistva", koja će biti izvedena 27. marta u pozorištu "Akcent".
 

Zajednica srpskih klubova u Beču od 2002. uspešno organizuje gostovanja srpskih glumaca u Austriji. Do sada su izvedene 42 predstave u Beču, od kojih je gotovo svaka napunila dvoranu.
 

PUNA SALA: Publika je uživala

Da ova aktivnost nailazi na podršku publike dokazuje lepo mišljenje koje imaju naši građani koji žive u Beču o ovakvim gostovanjima.
 

"Gostovanja pozorišta iz Srbije je velika stvar za nas ovde. Ja volim pozorište i posećujem gotovo svaku predstavu. Zajednica nastoji da uvek dovede lepe i interesantne predstave. Sviđa mi se što se organizuju gostovanja pozorišta, jer toga ranije nije bilo", kaže Gabrijela Vuković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here