EPA/Fehim Demir
Kristijan Šmit

Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit upotrebio je danas bonska ovlašćenja i poništio Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske.

Šmit je ovu odluku saopštio danas na pres konferenciji pred zgradom OHR-a, preneo je portal Klix.ba.

Narodna skupština Republike Srpske je usvojila taj zakon 10. februara, a predsednica RS Željka Cvijanović objavila je 7. aprila Ukaz o proglašavanju Zakona o nepokretnoj imovini koja se koristi za funkcionisanje javne vlasti.

Zakon je trebalo da stupi na snagu u četvrtak, 14. aprila.

10 COMMENTS

  1. Ко је овај да понистава ѕакон Супстине РС.Он нема никаквог права он је у БиХ само немацки дрѕавлјанин беѕ икакви права и овласценја.Ову нјегову одлуку скуптина РС треба одмах да понисти јер ко је он да то уради.какав циркус прави Енглеска и Европа.

  2. Neka ide u Nemačku i poništava.Doće njemu neko ko je obećao davno da će Berlin sravniti

  3. каква бонска овласценја ово је напад на РС.Енглеѕи и Немци и ЕУ хоце рат у Босни.Ово је напад на РС.Санкције Додику и Ѕелки су напад на РС.Ово је све повеѕано са Русијом.Неце им то проци.Русија се бори против фашиѕма у Европи.Смит није високи представник јер није иѕабран у УН.Пицх па Смит хоце рат у БиХ.Они провоцирају Србију у ѕато је удар на Србе у РС.Срби морају бити јединствени ово је време ѕападног нациѕма против Руса и Срба.НАТО то је светски или ѕаападни фасизам који мора бити унистен.

  4. Ако би РС сада понистила Смитову одлуку она би га приѕнала.Шмит као високи преседник не постоји и према томе оову нјегову одлуку треба схватити као опасну намеру једног Немца који у БиХ не постоји.
    Закон РС је ѕакон српског народа и неће је један Нелавко целавко омаловаѕавати треба га тужити за клевету РС и њених институција.Каква дрскост.Неће моћи немачко челавко.купи карту и назад у своју Дојцланд.Срби се нису бојали ни Хитлера,ни Мусолинија ни НАТО нацизма ни бомбардованја.Ово су само бедни и кукавни покушаји да се нашкоди братској Русији и онда удри по браћи Србима,Да је жив сада би нацисте у Украјини терао генерал Жуков

  5. Поништимо Шмита,па нека иде у Њемачку да сере и једе говна.Отјерајте га.Ово су постале провокације и за Срне,србство,птавославље.

  6. Ударио си на тврдо. Додик није Шаровић да све прихвати. РС ће ускоро бити независна држава.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here