Snežana Dakić ima novog dečka?

0

Voditeljka demantuje da ima novu ljubav: Snežana Dakić
 

Kako „Alo!“ saznaje, Snežana je Aleksandra upoznala preko dugogodišnje prijateljice, a već po njihovom prvom susretu su našli zajednički jezik, a ubrzo zatim uplovili u ljubavnu vezu.

– Nakon što je saznala da je muž vara, Snežana nekoliko meseci nije mogla da pređe preko toga. Izlazila je samo sa drugaricama i u potpunosti se posvetila svojoj ćerki Lauri. Jednom prilikom sedela je sa svojom prijateljicom i tada im se pridružio Aleksandar, a jedno drugom su se odmah svideli. U početku su se samo čuli i dopisivali, a nedavno su i uplovili u ljubavnu vezu – započinje priču izvor blizak voditeljki, i dodaje:

 

Mikić i dalje uživa sa ljubavnicom

Vladimir Mikić i dalje je u vezi sa devojkom Jovanom Miljković, koju više ne krije od očiju javnosti. Od zajedničkog letovanja, preko bitnih prestoničkih događaja gde se zajedno pojavljuju, možemo zaključiti da par definitivno uživa u zajedničkim trenucima. Mikić se ne obazire na pisanja medija, već samo želi da se posveti sebi i svojoj novoj ljubavi.

– Snežani se veoma dopalo što je Aleksandar vrlo pažljiv i razume je u svakom smislu. Uz njega je prestala da razmišlja o bivšem suprugu i mnogo joj je zabavno kada provode vreme zajedno. Ne smeta joj ni to što je on šest godina mlađi od nje. Kako je on iz Novog Sada najčešće se viđaju u Beogradu, a ponekad i ona ode u prestonicu Vojvodine. Mnogo im je lepo zajedno, ali oni ne žele da se o tome zna, pa svoju ljubav kriju od javnosti. Za njihov odnos znaju samo najbliži prijatelji, kojima oni u potpunosti veruju – rekao je zvor lista blizak Snežani.

Kako bi potvrdili ove informacije, novinari su kontaktirali Snežanu Dakić, koja je bila iznenađena pitanjem i samo kratko odgovorila.

– Nemam dečka, i to je sve što želim da kažem na tu temu – izjavila je voditeljka za „Alo!“, dok se Aleksandar nije javljao na telefon.

Iako je razlaz sa Vladimirom Mikićem bio veoma težak period za voditeljku, ona je u više navrata govorila o tome da je Mikić bio ljubav njenog života, ali izgleda da je definitivno odlučila da na to stavi tačku i nastavi dalje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here