EPA/MIGUEL A. LOPES
Kristijano Ronaldo

Kristijanu Ronaldu ne leži Srbija! Videlo se to u odlučujućem meču za plasman na Svetsko prvenstvo, gde se “nije pojavio na utakmici”. Najbolji igrač Portugalije i njen kapiten bio je “zaključan” i nije stvorio šansu, niti uputio šut ka golu.

A kada se na to doda i njegov izliv besa na kraju prvog meča na Marakani zbog nepriznatog gola, kada je besno bacio traku i pobegao u tunel, a da faktički meč nije ni završen, jasno je da će imati košmare zbog dvomeča sa Srbijom.

Ronaldov potez sa Marakane, kada je besno bacio traku na travu i ušao u tunel, obišao je svet. Traka je na kraju završila na humanitarnoj aukciji i prodata je po neverovatnoj ceni od 7.500.010 dinara.

Ono što je posebno interesantno, Ronaldo je sličan potez napravio i u Lisabonu, ponovo je traka završila van njegove ruke i on ju je bacio na travu u izlivu besa dok je utučen i u suzama žalio zbog poraza od Orlova.

U tom momentu Ronaldu je prišao Nemanja Radonjić, koji mu je pružio ruku i pokušao da ga uteši, međutim, po snimku koji kamere nisu zabeležile, ali se pojavio na društvenim mrežama, jasno je da Ronaldu to nije bila neka velika uteha.

Pogledajte taj momenat koji TV kamere nisu prikazale:

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here