J. Gajeskov

Proteklog vikenda radnici kompanije Emergency Roofing iz Sidneja postavili su novi krov na zgradi restorana koji se nalazi u nastavku velike sale doma Srpske Narodne Odbrane u sidnejskom kvartu Kenli Vejl. U sklopu uređivanja objekta, sledi postavljanje dva nova klima uređaja u velikoj sali, kao i još jedne nadzorne kamere.

U tu svrhu i država je pritekla u pomoć tako što je odobrila 40.000 dolara za izvođenje radova, a biće potrebna još jedna manja suma od oko 1.000 dolara da se završe svi poslovi.

Već naredne nedelje, 24. februara od 13 časova, u prostorijama udruženja, na adresi 56-58 Bareena St, održaće se 66. Kongres ove naše nacionalne organizacije, na kojem će se birati novi predsednik i članovi uprave, kao i Nadzornog odbora i Suda časti.

Pravo glasa na Kongresu imaju svi punopravni finansijski članovi koji su ostvarili pet ili više uzastopnih godina članstva u SNO. Takođe, članovi koji imaju pravo da glasaju mogu imati samo dva punomoćja (proksi) ostalih članova.

Okupljanje članstva počeće u podne, Kongres će biti otvoren sat kasnije, a restoran će nastaviti da radi i posle izbora nove uprave.

Izvor:
J. Gajeskov

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here