SNS: DS ostavila đubre i javašluk u Srbiji

0

Foto: Ilustracija

"DS očigledno nije razumela ostavku Lazara Krstića na mestu ministra finansija, kao i to da postoje različite metode čišćenja đubretakoje su ostavili za sobom. Da bi se neutralisao sav javašluk koji je ostavila DS, stručni ljudi su razmatrali različite metode rešavanja problema, koji su ostali od brojnih političko-marketinško-ekonomskih eksperimenata demokrata", navodi se u saopštenju.

 

SNS je ocenila da osim Srbije, nije bilo zemlje u regionu koje nisu sprovele neophodne reforme u jeku ekonomske krize, od 2008. do 2012. godine.

 

DS: Ostavka Krstića je farsa

 

"Samo je tadašnja vlast u Srbiji, predvođena DS-om, brinula jedino o svojoj popularnosti, a ne o građanima. Za četiri godine uništili su privredu Srbije, povećali nezaposlenost sa 14,4 na čak 26,1 odsto, a javni dug su povećali sa 34,2 na 62,5 odsto bruto domaćeg proizvoda. Samo u privatnom sektoru bez posla je ostalo 318 hiljada ljudi", saopštili su naprednjaci.

 

Dodaje se da će ta stranka učiniti "sve" da se donesu neophodne mere da Srbija ozdravi i da se reformiše.

 

"Donećemo apsolutno sve mere da uposlimo mlade, a sačuvamo najugroženije. Nikada se nećemo baviti sakupljanjem jeftinih političkih poena i populizmom samo da bi uživali privilegije i sačuvali vlast, kao što je to sramno, i na teret svih građana
Srbije, činila Demokratska stranka", piše u saopštenju SNS-a.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here