Šokantan intervju Gerija Oldmana: Je**š papu, Jevreji vladaju Holivudom!

0

Glumac bez dlake na jeziku: Geri Oldman
 

Na pitanje kako komentariše napade na Mela Gibsona koji je vređao Jevreje, i Aleka Boldvina koji je čoveka na ulici nazvao pederom, Oldman je odgovorio:

 

– Politička korektnost je obična je*ena šala i čista hipokrizija iza koje se svi krijemo. Mel se napio i lupetao svašta, i šta onda? Kao da se to svima nama nije dogodilo. Kao da policajac koji ga je zaustavio nikada nije izgovorio reči “crnčuga” ili “je*eni Ješa“! Gibson je u gradu kojim vladaju Jevreji, vređao Jevreje, i to mu dođe kao da je sekao granu na kojoj sedi. Međutim, njemu ta grana više ne treba, ima dovoljno para da bude samostalan, i zato je postao izgnanik, kao da je leprozan. A Alek je uvredio tipa koji ga je smarao na ulici, i neka ga je nazvao pederom! Izluđuje me neiskrenost i dvostruki standardi.

 

Oldmen je zatim osuo drvlje i kamenje i po rijalitijima, muzičkim zvezdama, ali i svom filmskom opusu.

 

– Rijalitiji su primer mediokriteta i društvenog propadanja. Pogledajte samo ko su heroji današnjih klinaca. Neki idiot koji ne zna da peva i piše pesme ili debilka koja tverkuje i meša guzom pred jedanaestogodišnjacima! Nervira me kada mi ljudi priđu i kaži: “Bio si sjajan u tom filmu”, a ja im kažem: “Sviđa vam se to sra*e?!” – izjavio je glumac koji je na molbu da prokomentariše papu, rekao: “Je*eš papu!”.

 

Naravno, posle ovog intervjua na Oldmana se sručila lavina kritika, pa je on morao da se izvini zbog svojih izjava koje su, kako kaže, možda bile uvredjive.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here