Youtube/GQ Germany
Šeron Stoun

Glumica Šeron Stoun u svojoj knjizi memoara tvrdi da joj je tokom rekonstruktivne operacije, posle odstranjivanja benignog tumora, hirurg povećao grudi bez njenog pristanka, jer je mislio da će „lepše izgledati sa većim i boljim grudima“.

– Kada su mi skinuli zavoje, otkrila sam da su mi grudi za jednu veličinu veće, koje ‘bolje pašu uz veličinu mojih kukova’ – prenosi Tajms deo novih memoara glumice.

Incident je samo jedna od stvari koje je Stounova otkrila o svom životu u knjizi “The Beauty of Living Twice”.

Glumica je takođe otkrila da su ona i njena sestra seksualno zlostavljane od strane svog dede Klerensa Losona, sa kojim su obe devojke bile neko vreme u sobi.

Loson je preminuo kada je imala 14 godina.

– Dodirnula sam ga i ubola prstom. Onda me je bizarno zadovoljstvo da je najzad mrtav pogodilo. Pogledala sam je (Keli) i razumela je da se konačno završilo – napisala je Stounova.

U memoarima je dala nove detalje o tome kako je prevarena da uradi eksplicitnu scenu u trileru Niske strasti.

Glumica kaže da su je “prevarili da skine donji veš” za kultnu scenu ispitivanja u policijskoj stanici, nakon što joj je rečeno da će “odbijati svetlo” i uveravali je da joj se međunožje neće videti.

Otkrila je da je prevarena tek kada je pozvana da pogleda konačnu verziju filma i to “ne sama sa rediteljem kako bi neko mislio, već u sobi punoj agenata i advokata, koji nisu imali nikakve direktne veze sa filmom”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here