Son Hong-Min je i drugoj utakmici sa Zvezdom pokazao koliko je dobar igrač, s tom razlikom da je u beogradski okršaj ušao posle povrede koju je prouzrokovao igraču Evertona Andreu Gomešu.

 

Nije bilo lako Korejcu da se oporavi, slike Portugalca u grčevima su mu se motale po glavi, ali, kako ističe, podrška saigrača i navijača su ga oraspoložili i vratili na pravi kolosek.

– Proteklih nekoliko dana bili su zaista teški za mene, ali sam shvatio koliko sam srećan što imam svu podršku od saigrača i navijača. I sada kažem da mi je zaista žao zbog svega što se dogodilo, ali ja moram da se fokusiram na tim, na moje igre, moram ići dalje… Bio je ovo (golovi Zvezdi) savršen odgovor za sve ljude koji su mi dali podršku – rekao je Son za engleske medije.

O meču sa Zvezdom, kojoj je u dva meča dao četiri gola, Son je rekao:

– Vrlo je važno bilo pobediti u ovom meču, posebno što se radi o timu koji je neporažen kod kuće. Imali smo dobar pristup i postigli gol u prvom poluvremenu. Ovo je izuzetno važno za naše samopouzdanje pošto se radi o teškom gostovanju, ali znali smo da možemo da odigramo dobro na strani.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here