Foto: fiba.basketball
Sonja Vasić

Sonja Vasić rekla je da nema za čime da žali na kraju igračke karijere i istakla da je njena generacija uradila mnogo za žensku košarku u Srbiji.

– Jako emotivan dan. Nismo završili kao što smo se nadali. Hteli smo da obradujemo Srbiju još jednom medaljom, ali nažalost nismo uspeli – rekla je Vasić, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

Košarkašice Srbije nisu uspele da u Tokiju odbrane bronzanu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

U meču za treće mesto bolja je bila selekcija Francuske sa 91:76, koja se tako revanširala za poraz koji joj je Srbija nanela u finalu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva.

– Naša misija je u proteklim godinama bila mnogo veća, mislim da smo mnogo uradili za žensku košarku u Srbiji, pored svih osvojenih medalja. Nemam za čime da žalim na kraju karijere – rekla je Vasić.

Ona je navela da je “definitivno najteže osvojiti četvrto mesto”.

– Ali, nema na čemu da nas bude sramota. Ovoga leta smo osvojili i Evropsko prvenstvo, učinili već mnogo. Ponosna sam i bila je velika čast za mene da budem deo ove ekipe – istakla je Sonja Vasić.

1 KOMENTAR

  1. Devojke vi ste ponos Srbije i nemate cega da se stidite i da vam bude zao, kako bi bilo lepo da je i muska reprezentacija dosla i postigla slicno kao i vi, ali visa sila i prioriteti, treba cesati konje.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime