Instagram/sorajavucelic

Soraja Vučelić je za 33. rođendan dobila skupoceni poklon od anoniimnog udvarača, koji je za Sorajino iznenađenje iskeširao 65.000 evra.

Vučelićeva je rođendan proslavila glamuroznom žurkom u Beču, a nekoliko sati pre proslave stigao je poklon, dijamantski sat marke “Roleks”.

– Soraja je dugo planirala rođendansku žurku i želela je da ugosti sve svoje prijatelje, a za proslavu je odabrala jedan od najluksuznijih restorana u austrijskoj prestonici. Dugo je do detalja planirala rođendansku žurku i nije žalila novac kada je trebalo da ugosti svoje prijatelje, koji su uoči proslave već počeli od da stižu u austrijsku prestonicu – počeo je priču izvor.

Vučelićeva je danima dobijala poklone od svojih prijatelja, a najveće iznenađenje za nju je bio dijamantski sat i buket ruža koje joj je bogati udvarač ostavio na recepciji.

– Soraja je odsela u jednom od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, a tu ju je, na dan proslave rođendana, sačekalo iznenadenje. U jednom trenutku, pozvali su Soraju s recepcije i rekli joj da siđe jer je stigao poklon za nju. Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Reč je o najnovijem modelu dijamantskog sata marke “Roleks”, čija je vrednost 65.000 evra. Vučelićeva ga je dobila od bogatog udvarača koji je već dugo zaljubljen u nju, a reč je o biznismenu koji živi u Americi. Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: “Dijamanti za najlepši dijamant, što ju je ostavilo bez teksta – rekao je izvor.

– Soraja se ljubazno pohvalila na poklonu, a kao znak zahvalnosti, sat je nosila i na žurki. Inače, taj biznismen je toliko zaljubljen u Soraju da ju je već dugo obasipa skupim poklonima, ali ona još nije spremna da uplovi u vezu s njim – zaključio je izvor.

View this post on Instagram

#birthdayparty ????? @rolex

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here