Promo
Ališa Kiz

Dobitnica 15 Gremi nagrada, svetski priznata umetnica i pevačica, Ališa Kiz, objavila je novi, sedmi studijski album, jednostavno nazvan „Alicia“.

Prepun soul zvuka i senzualnosti, novi album je pozivnica za jedno introspektivno putovanje, sa 15 novih pesama koje najbolje oslikavaju mnoga lica ove multitalentovane kompozitorke i njen pogled na život.

Jill Scott, Khalid, Miguel, Snoh Aalegra, Tierra Whack, Sampha i Diamond Platinumz su gosti na albumu Alicia.

– Ovaj album nosi posebnu energiju, otelotvorenje je svega što volim u vezi muzike i umetnosti, u sadašnjem trenutku u mom životu – objašnjava Ališa.

Ona je istakla da je uzbuđena samo što će preko ovih tonova, stihova i melodija, biti spojena sa ljudima širom sveta.

– Nazvala sam album mojim imenom jer sam se tako osećala u studiju dok sam ga snimala. Udobno mi je u sopstvenoj koži, prihvatila sam sve svoje različitosti stvarajući ove pesme. Ovo je najiskrenija verzija mene, a nadam se da to mogu da prenesem, kao osećaj i na sve koji album budu slušali – kazala je Ališa.

Ališa Kiz

Ališa je unazad mesecima najavljivala novi album singlovima koji su vrlo brzo našli svoj put do radio stanica i slušalaca.

Pri kraju prošle godine prvo smo čuli duet sa Miguelom, „Show Me Love“, koji je postao jedanaesti po redu #1 singl Ališe Kiz na Bilbordovoj listi singlova.

Nakon toga usledila je „Time Machine“ i kao finalna pesma pred nadolazeći album,“Perfect Way To Die“, koju je Ališa posvetila nevinim crnačkim žrtvama policijske brutalnosti.

Kiz planira svetsku turneju „Alicia: The World Tour“, koja će početi tek narednog leta, zbog globalne pandemije.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime