Facebook/Vetevendosje

Analitičar Nedžmedin Spahiu izjavio je da zastave Kosova treba da ostanu na zgradama opština na severu, čak i ako Srpska lista pobedi na izborima koji bi bili raspisani na zahtev EU, ali da bi, u skladu sa tim, sa zgrada opština na jugu trebalo skloniti zastave koje tu, kaže, ne pripadaju, poput albanske i američke.

Spahiu je ponovio stav da je 26. maj, dan kada je kosovska zastava postavljena u opštinama na severu zemlje – istorijski dan, “važniji od proglašenja nezavisnosti2.

– Tako će biti obeležene buduće generacije, kada bolje prouče događaj, prilike, istoriju, onda će ovaj datum oceniti kao veoma važan. Ali, pre nego što se to desi, mora da se desi još jedan proces, kako na severu ne bi bila skinuta kosovska zastava, gradonačelnici na jugu Kosova, u Prištini, Peći, Prizrenu, Gnjilanu… moraju da poštuju zakon i da uklone sve zastave koje tu ne pripadaju, uključujući američku i albansku – rekao je Spahiu.

4 COMMENTS

  1. R1244UN
    Је јасна
    КиМ је Србија🇷🇸
    Друге заставе Србима нису потребне

    🇷🇺☦️🇷🇺

  2. Znači albanski političari , pošto su iskoristili SAD i NATO pakt da u njihovo ime otmu Kosovo i Metohiju od Srbije, sada počinju da budu suverenisti i da se polako okreću Turskoj, Kini i Rusiji :))) baš me zanima šta Ameri imaju da kažu na to !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here