Španović: Čekali smo ovo godinama, biće spektakl

0

Ivana Španović
 

"Presrećna sam što će atletika našoj publici prirediti nešto nezaboravno, za svu podršku koju nam pruža svih ovih godina. Ovim putem želim da čestitam atletskoj delegaciji koju su predvodili Veselin Jevrosimović i Slobodan Branković", rekla je Španović.

 

Beograd će biti domaćin Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici 2017. godine, odlučeno je danas u Frankfurtu.

"Jedva čekam da uz 30.000 ljudi pevam ‘Bože pravde’. Biće zaista fenomenalno i to je nešto što je srpska atletika čekala sve ove godine. Biće pravi spektakl", rekla je srpska skakačica u dalj, osvajačica bronzanih medalja sa Svetskog prvenstva u Moskvi i Svetskog dvoranskog šampionata u Poljskoj ove godine.

 

Srpski desetobojac Mihail Dudaš rekao je da je srećan što je Beograd izabran za domaćina Evropskog prvenstva u dvorani.

"Nadam se da ćemo našu publiku obradovati medaljama. Takođe bih čestitao Atletskom savezu Srbije na trudu, i nadam se da će ovo biti podsticaj da se atletska dvorana još brže završi", rekao je Dudaš.

 

Bacač kugle Asmir Kolašinac naveo je da je dodela domaćinstva Beogradu dokaz koliko srpske atletičare sada poštuju u Evropi i svetu.

"Zaista sjajna vest za srpsku atletiku, a i srpski sport. Organizovati tako veliki sportski događaj velika je čast za Srbiju i Atletski savez Srbije, a za nas atletičare pogotovo. Kao evropski dvoranski šampion, imam obavezu da na domaćem terenu ponovo zablistam", izjavio je Kolašinac.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here