Unsplash

Zavođenje, maženje i igranje seksi igrica mogu da budu idealne aktivnosti za spavaću sobu. Predajte se strastima na zabavan način!

Igrice za odrasle mogu da budu sjajna predigra i uvod u veći užitak. Začinite svoju vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi.

Srećna kocka

Za svaku tačkicu na kocki odredite neku radnju koja može da bude seksi ili tek zagrevanje. Npr. 1 – masaža leđa, 2 – poljubac u vrat, 3 – masaža stopala, 4 – oralni seks… Bacite kocku i izvršite zadatak. Nema varanja!

Prljavi ples

Striptiz je najčešća muška maštarija koja donosi neverovatno uzbuđenje u iščekivanju nečega još boljeg što sledi, no jednako tako predstavlja i veliku maštariju žena. Oslobodite se straha, plešite onako kako ste oduvek želeli i osvojite ga svojim samopouzdanjem!

Šta je danas na jelovniku?

Sećate li se filma “Devet i po nedelja” u kojem Miki Rurk i Kim Bejsindžer požudno hrane jedno drugo sitnicama iz frižidera? Prekopirajte tu scenu.

Svilenom maramom zavežite oči boljoj polovini i na svom telu poslužite slasne zalogaje: preliv od čokolade, jagode, maline… šta god vam padne na pamet! Što je sočnije i više kaplje, to će više probuditi vaša čula.

Poker “u skidanje”

Nije teško za pretpostaviti, igrajte sve dok neko ne završi go-golcat. Nema veze ako niste savršeni pokeraši koji osvajaju turnire… To i nije cilj. Zabavite se i posmatrajte svoju bolju polovinu kako se skida pred vama.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime