Screenshot/Instagram

Otkrila je zašto muškarci najčešće varaju.

Gvinet Li (50) je “profesionalna ljubavnica” koja je za “San” otkrila zašto je izabrala takav život, ko su muškarci koji ulaze sa njom u vezu i kako izgleda odnos sa oženjenim muškarcima.

– Na sceni je toliko mnogo oženjenih muškaraca koji su potencijal za aferu. Filmski producenti, preduzetnici, oni su samo neki od muškaraca sa kojima se trenutno viđam, a svi imaju svoje žene, a žele drugu – kaže Gvinet koja živi na relaciji London-Kalifornija.

Gvinet kaže da je ljudima muka da gledaju konstantno svoje dosadne partnere.

– Muka im je od njihovih lica, muka od njihovih tela, muka im je od razgovora s njima. To je kao pandemija… ko želi da provodi toliko vremena s jednom osobom? Bila sam sa preko 100 oženjenih muškaraca i svi do jednog su mi rekli da su sa mnom jer su im njihove žene dosadne – rekla je Gvinet za “San”.

Jedna udata žena koju je Gvinet poznavala, a za koju je tvrdila da je imala aferu sa oženjenim muškarcem, rekla je da je ostala sa svojim mužem jer su bili zajedno dobar roditeljski tim i jer je brak imao smisla finansijski. Ali, intelektualno i seksualno nisu funkcionisali.

– Dakle, pronašla je ljubavnika koji je izvanredan u spavaćoj sobi, i ja je razumem u potpunosti – rekla je Gvinet.

Ona je dodala da je rana jesan period u kom se dešava najviše preljuba, jer povratak dece u školu i na fakultete omogućava veći broj afera.

– Ljudi mogu da lažu i da kažu da su na sastancima. U stvari, uskoro dogovaram sastanak s ljubavnikom, a on koristi upravo taj izgovor – objasnila je i dodala:

– Njegova žena ne zna i nije me briga. Zašto bih se osećala krivom? Teret je na njemu, ne na meni.

Gvinet ističe da su oženjeni muškarci bolji partneri u vezi.

– Oni primećuju kad ste se ošišali, sredili nokte ili kupili lepu haljinu Dolce & Gabbana. Uživam u pažnji i komplimentima, ali ne želim zauvek da ostanem s njima. Zato sam i imala astronomski broj ljubavnika. Da sam htela da izlazim sa prosečnim muškarcem, jednostavno bih otišla na Tinder – objasnila je.

Njen omiljeni tip ljubavnika jesu bogati muškarci širokih shvatanja, a “druženje” sa njima joj omogućuje lak način zarade od koje živi.

Inače, Gvinet je bila u braku, a rekla je kako je mala verovatnoća da će ikada više imati dugoročnog partnera, prenosi “San”.

2 COMMENTS

  1. U engleskom jeziku “afera” znači švaleranje, ali ne i u srpskom. U srpskom jeziku “afera” znači: incident, neprilika, skandal, izgred, ispad, drama. Nema nikakvog razloga da se engleski termin bukvalno preuzima, jer on u srpskom jeziku znači nešto sasvim drugo!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here