Atomska banja
Atomska banja

Atomska banja će i ove godine svoju ponudu predstaviti na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Atomska banja je spremila i specijalne popuste do 30% na pansionske usluge za sve posetioce sajma. Pored dobijanja svih potrebnih informacija i popusta svi posetioci će moći besplatno da se posavetuju sa našim lekarima, provere pritisak i nivo šećera u krvi.

Na samo 130 km od Beograda nalazi se jedinstvena Atomska banja. Specifična po svojim termomineralnim svojstvima; vodi bogatoj mikro i makro hemijskim elementima, kao i radioaktivnim elementima u niskim, lekovitim koncentracijama, rastvorenim (u jonskom stanju) koji se lako resorbuju kroz kožu u dublja tkiva, sa temperaturom od 27-31°C, koja pruža idealne uslove za lečenje i oporavak obolelih od: neuroloških, reumatoloških bolesti, bolesti gastro-intestinalnog trakta i oboljenja krvnih sudova.

Posebni rezultati se postižu u rehabilitaciji Multiple skleroze po čemu je banja čuvena u Evropi i svetu. Efikasnost rehabilitacije kod obolelih od Sclerosis Multiplex i reumatoloških bolesti potvrđena u kliničkim studijama koje su u toku 2010. godine, na velikom broju pacijenata, sprovedene u našoj ustanovi.

Kompletan balneofizikalni tretman sprovodi se u terapijskim blokovima koji su opremljeni najsavremenijom medicinskom opremom i podrazumeva: hidroterapiju, kineziterapiju, elektro-terapiju, manuelnu masažu i dr.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju obuhvata nekoliko objekata: stacionar, bungalove, apartmanski blok, kao i novi objekat Vujan, otvoren u maju 2012. godine, kojim je Atomska banja Gornja Trepča obogatila svoju ponudu za 122 ležaja, odnosno sa 52 jednokrevetne i dvokrevetne sobe i 5 dvosobnih apartmana. Svi objekti su moderna zdanja, potpuno prilagođena potrebama pacijenata i najzahtevnijeg gosta.

Potvrda visoko standardizovane usluge, po najzahtevnijim evropskim merilima, kako medicinske, tako i ugostiteljske i turističke, došla je dodelom ISO i HACCP standarda, kao i dodelom brojnih domaćih i inostranih nagrada za kvalitet.

2 COMMENTS

  1. Pozdrav iz Pristine ja imam proble sa Suprug ona je vec godinu dana u posteljini i nepokretna bili smo Vma
    U novembu oni su predlozili fizikalnu terapiju ja je nisam nigde odveo do sada ali posto sam video ove vase snimke . Asad bi vam bio zahvalan ako bimi odgovorili na ovo moje pitanje at je kolko vam kosta jedno prenociste i jednodnevna terapija ili 15 dana sa mesazama i koplet terapiom molim vas bicu vam zahlan ako mi odgovorite stpre je moguce unapr vam se zhvaljujem na vas odgovor. Vidimose sto pre je moguce Cao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here